WordPress 4.6 is de volgende grote WordPress release en is gepland voor maandag 15e!

Studio182 is gespecialiseerd in WordPress, het populaire CMS beheersysteem voor websites.

Elk jaar staan er twee á drie grote releases op de agenda, waarbij er nieuwe functionaliteiten en verbeteringen worden toegevoegd.

Hier profiteren bezoekers, gebruikers en ontwikkelaars van. Momenteel staat WordPress 4.6 voor de deur!

[info]Lees hier de uitgebreide versie van het bericht[/info]

Link checker

WordPress gaat hyperlinks controleren die je invoegt in de visual editor. Als je een link invoert met een typefout qua opbouw (bijvoorbeeld www..uwlink.nl) dan wordt dat aangegeven. Ook als je linkt naar een onbestaand internetadres krijg je een melding. Handig om onnodige fouten te voorkomen.

Native lettertype in beheer

Het lettertype dat WordPress momenteel gebruikt in het beheer is Open Sans. Deze font wordt geladen van de servers van Google Fonts. Om deze extra laadtijd te voorkomen wordt er vanaf WordPress 4.6 gebruik gemaakt van lettertypes die al op je computer staan. Dat scheelt net dat beetje laadtijd.

Vloeiende installatie van plugins en thema’s

Momenteel word je bij het installeren van plugins en thema’s doorgestuurd naar een aparte pagina. Dit zorgt voor extra laadtijd. Om het installatieproces vloeiender te laten verlopen kun je straks plugins en thema’s installeren zonder een nieuwe pagina in te laden. (Bij EJOweb verzorgen wij de plugin-installaties van onze klanten zelf.)

Heb je een (oudere) WordPress website en wil je deze laten updaten naar de nieuwste versie? Stuur eenvoudig een mailtje naar helpdesk@studio182.nl of maak gebruik van het contactformulier. Dan onderzoeken we vrijblijvend de mogelijkheden.

 

 

× Hoe kan ik je helpen?