STUDIO182 Biedt het Beste in CMS Hosting

Content Management Systeem, kort aangeduid als CMS, is een web hosting systeem waarmee je gemakkelijker (zonder echte technische kennis) de inhoud van een website kan aanpassen. Een Content Management Systeem wordt verdeeld in twee categorieën; de traditionele of Open Source Content Management Systemen en de Hosted CMS.

Als je gekozen hebt om bv Joomla, WordPress, Drupal of een andere Content Management Systemen (CMS) te gaan gebruiken om je website te maken, kan je rekenen op onze unieke handgemaakte hosting oplossing. We zullen ervoor zorgen dat het CMS van je keuze op rolletjes loopt op onze servers en dat je website veiliger, sneller en beter wordt ondersteund dan ergens anders!WordPress Hosting

WordPress werd aanvankelijk gestart met als doel om te bloggen en op de lange termijn is dat succes en ervaring een hele goede basis geweest om als een Content Management Systeem zich steeds verder te ontwikkelen.

WordPress is anno nu de meest populaire website bouw gereedschap ter wereld! Het geeft je toegang tot duizenden (gratis) thema’s en plug-in die je kunnen helpen om het ontwerpproces te vereenvoudigen.

Meer info WordPress


Joomla Hosting

Joomla is een andere CMS en gebruiksvriendelijk. Vandaag Joomla telt meer dan 35 miljoen downloads. Joomla biedt ook een groot aantal uitbreidingen om extra functies toe te voegen. Onze hosting oplossingen zijn op maat gemaakt voor een optimale beveiliging en prestaties!

Meer info Joomla


Budget Webbuilder Hosting

Wil je zelf helemaal je eigen website / webwinkel vorm geven? Dit CMS systeem is zo ontworpen dat u zonder veel technische kennis eenvoudig uw eigen website/webshop kunt starten.
Geen standaard templates maar van scratch … starten en bedenken.

Automatische installatie door STUDIO182

  • De Budget Webbuilder wordt door ons gereed gemaakt.
  • Prijs is inclusief hosting
  • Je kunt dezelfde dag aan de slag met het maken van je website of webshop.

Budget Webbuilder is een uniek CMS systeem die qua prijs veel geeft.

Meer info Budget Webbuilder


Prestashop Hosting

Prestashop is een webshop CMS en gebruiksvriendelijk. Zet je eigen gratis webwinkel op! PrestaShop is krachtig, snel en gemakkelijk in het gebruik. PrestaShop biedt niet alleen meer dan 310 functies, het is ook nog eens helemaal gratis!

Onze hosting oplossingen zijn op maat gemaakt voor een optimale beveiliging en prestaties!

Meer info Prestashop


Lightspeed Hosting

Start je webshop met Lightspeed’s webwinkel software. Het bouwen en beheren van een webshop is eenvoudig met Lightspeed eCom. Van marketingtools die je helpen je online zichtbaarheid te verbeteren tot magazijn beheertools waarmee je voorraad altijd tiptop in orde is, met Lightspeed eCom heb je alles wat je nodig hebt voor een succesvolle webshop.

Automatische installatie door STUDIO182

  • Lightspeed wordt door ons gereed gemaakt.
  • Je kunt dezelfde dag aan de slag met het maken van je webshop.

Lightspeed is een uniek en totaal CMS systeem. Instappen kan al vanaf 49,- Euro per maand!

Meer info Lightspeed


Magento Hosting

Magento is het meestgebruikte open source e-commerce pakket ter wereld. Magento is een zeer flexibele basis voor de verdere ontwikkeling van je webshop. Ondanks de ontelbare mogelijkheden van Magento is het systeem heel gebruiksvriendelijk.

Magento biedt zeer veel functionaliteit. Bedoeld voor ondernemers die hun webwinkel serieus aanpakken. Dat geldt ook voor de hosting: die moet optimaal zijn. Studio182 is de ideale partner om het maximale uit jouw webwinkel te halen!

Magento is serieuze software, voor ambitieuze ondernemers met professionele hosting. Daarom ondersteunen wij Magento niet op zogeheten “shared hosting” (waarbij de server wordt gedeeld met andere klanten).

Bij Studio182 bouw je jouw Magento hosting op in modules. We helpen je graag de beste keuze te maken. Instappen kan al vanaf 59,99 Euro per maand!

Meer info Magento