Google Shopping helpt bedrijven beter te begrijpen wat consumenten willen, zodat ze op de juiste momenten de juiste doelgroep bereiken met relevante producten. Met Google Shopping zijn uw productafbeeldingen, prijzen en bedrijfsnaam goed zichtbaar voor mensen die op Google zoeken, welk apparaat ze ook gebruiken.

Deze module helpt u tijd en extra werk te besparen door gegevens uit uw bestaande PrestaShop-account automatisch te gebruiken voor uw Google Shopping-campagnes. Het kost slechts een paar muisklikken om uw productgegevens in uw Google-feed op te nemen. Zo bereikt u miljoenen nieuwe klanten die op zoek zijn naar wat u verkoopt.

Voordelen:
Ga efficiënter te werk en kom sneller op de markt: U kunt de productgegevens gebruiken die u al in PrestaShop heeft staan en hoeft geen aparte bestanden voor Google te maken.
Nauwkeurige gegevens: Importeer voortdurend en efficiënt de nieuwste gegevens uit uw winkel in PrestaShop.

Klik op de aanmeldknop/-link hieronder om te beginnen. Er wordt een PrestaShop API-account gemaakt en de inloggegevens worden beveiligd naar Google Merchant Center verstuurd. Google gebruikt deze informatie om winkelgegevens en contactgegevens op te halen die in het aanmeldformulier worden ingevuld. Als u toch geen Google Merchant Center-account wilt maken, wordt deze informatie na 60 dagen verwijderd.

Bron: heb-succes-uw-marketing-campagnes-met-google-shopping

× Hoe kan ik je helpen?