Bij STUDIO 182 staan innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Dat betekent dat we actief investeren in de nieuwste ontwikkelingen en trends, om onze klanten het beste te bieden. Ook in 2018 willen we dat blijven doen. Daarom gaan we onze dienstverlening verder standaardiseren, verbreden en verbeteren. Zo kunnen we onze klanten nu en in de toekomst nog beter bedienen.

 


Veiligheid

Goede beveiliging is essentieel voor een betrouwbare dienstverlening. Dit is niet meer weg te denken in de hostingomgeving van vandaag de dag. Daarom zullen wij vanaf eerste kwartaal 2018 alle hosting gratis anti-ddos leveren tegen aanvallen.

Meer capaciteit op onze pakketten

We gaan onze Premium- en Professional pakketten fors uitbreiden en houden de kosten gelijk. Het Premium pakket gaat van 5 GB schijfruimte naar 10 GB. Het Professional pakket gaat van 10 GB schijfruimte naar 20 GB. Ook het dataverkeer wordt in beide gevallen verdubbeld (naar respectievelijk 100 GB en 200 GB).
Het tarief blijft € 4,99 voor Basic, € 9,99 voor Premium en € 14,99 voor Professional. Het doorstuurpakket gaat 0,40 Euro per maand kosten (het onderhouden van een dienst als deze kost tijd en geld. Om deze dienst ook in 2018 aan te kunnen blijven bieden vragen we een kleine vergoeding).

Hosting add-ons

Vanwege de administratieve complexiteit, zullen wij ook hosting add-ons laten vervallen. Om te voorkomen dat add-ons niet meer werken, zullen we je pakket upgraden. Een Basic pakket met uitgaande e-mail wordt bijvoorbeeld een Premium pakket.

De wijzigingen gaan in op 1 maart 2018.
× Hoe kan ik je helpen?