Check ook het forum!

https://wordpress.org/news/2016/08/pepper

Shiny Updates
De workflow bij het installeren, updaten en verwijderen van plugins en themes is verbeterd. Dit onderdeel heeft zelfs een aparte naam gekregen: Shiny Updates. Het doel: onnodige stappen verwijderen voor de gebruiker bij het beheer van je plugins en van he themes. De makers van deze functie noemden de oude gebreken The Bleak Screen of Sadness.

Autosave functie
De autosave functie in WordPress 4.6 is verbeterd en een aantal bugs zijn verholpen. Als je nu een bericht bewerkt, dan wordt een kopie bewaard in de cache van je browser. Valt je internetverbinding even weg, dan kan je altijd de versie uit je browsercache herstellen als de verbinding weer terug komt.

Lettertypes backend
In voorgaande versies werd voor de backend het externe lettertype Open Sans gebruikt. Om niet afhankelijk te zijn van externe partijen en om de snelheid te verbeteren, is hier van afgestapt.

Broken link checker

Als je in de visuele editor een link invoegt, dan zal WordPress nu direct controleren of de link bestaat. Als de link niet bestaat, kleurt deze rood.

Onder de motorkap zijn natuurlijk ook de nodige aanpassingen gemaakt. Zo zijn er 280 bugs verholpen en 125 verbeteringen doorgevoerd.

Zie voor een complete lijst: Make.Wordpress.org, of bekijk de originele blogpost over WordPress 4.6 met een overzicht van de nieuwe functies.

× Hoe kan ik je helpen?